Nieuws

apr
13

De Sociale Vraagbaak van de gemeenten Rheden en Rozendaal helpt u op weg

Heeft u moeite met boodschappen doen? Zoekt u hulp voor uw kind dat wordt gepest? Of wilt u eens iets doen voor de buurt? De Sociale Vraagbaak van de gemeenten Rheden en Rozendaal helpt u op weg. De Sociale Vraagbaak legt uit hoe wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken in Rheden en Rozendaal geregeld zijn en wijst u de weg naar organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven in de buurt. 

Sinds dinsdag 2 april 2019 is de vernieuwde website www.socialevraagbaak.nl in de lucht. 

De website is een initiatief van de gemeente Rheden, de gemeente Rozendaal en webspecialist "Elkander". Naast algemene informatie staat de website vol met lokale informatie, speciaal voor inwoners van onze gemeenten. Een groot aantal organisaties in om en de gemeenten Rozendaal en Rheden stelde informatie beschikbaar. Deze is verwerkt in de website en wordt regelmatig bijgewerkt. 

De vernieuwde Sociale Vraagbaak is eenvoudig te gebruiken op alle digitale apparaten. 

U vindt er informatie door een zoekterm in te typen in de zoekbalk, of door op een van de tien hoofdonderwerpen te klikken. Of vind direct organisaties en hulpaanbod in de buurt, via de interactieve kaart! 

Neem een van de komende dagen eens een kijkje op deze sociale kaart. Ik vind het als wethouder Sociaal domein een aanwinst voor onze gemeente!